site maker

HUISREGELS

Wij doen er alles aan om u een heerlijk ontspannen dag bij Prive Spa Angie te bezorgen. Wij hanteren een aantal simpele huisregels waar elke bezoeker zich aan dient te houden.

*Vanaf de leeftijd van 12 jaar is iedereen welkom. Personen tussen de 12 en 18 jaar mogen Prive Spa Angie alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen.

*Douchen is verplicht alvorens de whirlpool, sauna, stoombad en andere faciliteiten te gebruiken. 

*Zelf meegebrachte consumpties (eten en drinken) zijn niet toegestaan.

*Storend gedrag, waaronder mede verstaan gewenste of ongewenste intimiteiten, is niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen op eerste verzoek van Prive Spa Angie, na volledige betaling en zonder restitutie, het resort te verlaten.

*Het is gasten niet toegestaan zelf vloeistoffen op saunakachels aan te brengen.

*Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht bij warme droge ruimtes, waaronder de sauna's, plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten.

*Roken of het gebruik van alternatieve rookwaren  is niet toegestaan.

*Prive Spa Angie houdt zich niet aansprakelijk bij eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen.

*Huisdieren zijn niet toegestaan 

*Prive Spa Angie maakt gebruik van cameratoezicht aan de buitenzijde van het pand voor beveiliging van de gasten en het personeel. We hanteren een maximale bewaartermijn van 24 uur, tenzij bepaalde beeldopnamen langer nodig zijn voor afhandeling van geconstateerde incidenten.