free web design templates

RESERVEREN

  1. U heeft de website gekeken en wilt een reservering plaatsen. U neemt telefonisch contact met ons op of stuurt ons een e-mail 
  2. Reservering- Wij nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Een reservering is pas definitief op het moment dat wij een aanbetaling hebben ontvangen van 25% van de hoofdsom. Wij sturen u een email met de betaalgegevens en de opsomming van de reservering.  
  3. De reservering is pas definitief op het moment dat wij een aanbetaling van 25% van de hoofsom vooraf van u hebben ontvangen -Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen krijgt u van ons een bevestigingse-mail van de reservering met de exacte aankomstdatum en tijdstip.
  4. Annulering- Annuleren kan tot 48 uur voor de aankomstdatum. Indien u minder dan 48 uur van te voren de reservering wilt annuleren, zijn wij gemachtigd de 25% aanbetaling in te houden. Annuleringen dienen telefonisch doorgegeven te worden. Na de annulering ontvangt u altijd een bevestigingsemail.

Contact

Indien u vragen heeft of een reservering wilt plaatsen neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contact formulier in. Wij streven er naar binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Telefoon 06-19153599
Email: info@privespaangie.nl